Общинската организация на ГЕРБ – Благоевград преизбра Росица Димитрова за председател

ТОП НОВИНИ

Днес в благоевградската зала „22-ри Септември“ общинската организация на ГЕРБ – Благоевград проведе отчетно – изборно събрание, в рамките на което трябваше да бъде избран лидер на организацията за общинския център.

За общинско ръководство номинациите са били над 20, като основните претенденти за поста председател бяха: инж. Росица Димитрова и Красимир Андонов – бивш шеф на НП „Рила“. Заседанието се проведе при закрити врата за медиите, но след него стана ясно, че бившата шефка на ВиК – Благоевград и лидер на организацията Росица Димитрова е била преизбрана за поста.

Христо Иванов и Калин Зашев пък се бориха за мястото на секретар, като по – голям процент от гласовете е получил Христо Иванов.

Областният координатор на партията и евродепутат Андрей Новаков коментира след събранието, че заседанието е преминало при голям интерес от страна на членовете на организацията в Пиринско.

Сега предстои изпълнителната комисия на ГЕРБ да прегледа и двете номинации за председател на Общинската организация на ГЕРБ в Благоевград, след което окончателно ще стане ясно дали Росица Димитрова ще продължи да ръководи организацията!

*Снимка: в. 24 часа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *