Борисов: Срам, интересува ги само власт и пари, ще заравнят всичко

България

Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт – срам. Така бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в Пловдив решението на депутатите да предоставят военно-техническа помощ на Украйна. Той определи действията на управляващите като PR акция.

„То няма решение. Те само консумират парите на данъкоплатците в парламента и си разпределят постове“, коментира той.

„Срам до там, че вчера Христо Иванов да каже, че те имали само порция дробчета. Не ми се говори на Гергьовден в кулинарно отношение, но другите, изяли тлъстото, а за него останали дробчетата. Срам за този парламент“, каза пред журналисти Борисов, цитиран от бТВ.

На въпрос трябва ли да има предсрочни парламентарни избори той заяви, че тези управляващи трябва да стоят, докато „заравнят всичко“. „И всяка мисъл, че те можели да бъдат добро за България – да си заминат като антихристите“, допълни той.

Бойко Борисов коментира още, че Румен Радев е довел и „инсталирал тези“, а сега „всячески се пази от Стефан Янев и от другите“, защото хората го сочели само него с пръст за колебливите му позиции и за това, че няма позиция.

„Аз преди една година ви казах – който сее ветровете, жъне бури. Народът се мрази, Радев направи така, че хората да се мразят“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Попитан дали България може да ремонтира украинска военна техника в нашите два завода, при положение че нямаме части и работна ръка, Борисов заяви, че можем. /БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *