Протест на автомобилните превозвачи в Благоевград срещу цените на горивата! 20 камиона ще блокират АМ „Струма“ на входа на града

ТОП НОВИНИ

Протестът ще започне в 10 часа и ще продължи до 17 часа утре 

Автомобилните превозвачи в Благоевград организират протест утре от 10. 00 часа сутринта заради високите цени на горивата и невъзможността да работят при нормални условия, пише struma.com.

Основното им искане е да се редуцират цените на горивата и намаляване на акциза, както и задълбочена проверка от компетентните органи върху вноса на суровия петрол. Протестът ще продължи до 17 часа.

Първоначално ще се позиционират 20 камиона в края на магистрала „Струма“ на влизане в Благоевград, след това ще започне шествие със знамена, плакати и лозунги от началната към кръгово движение, в което камионите навлизайки ще завъртят, след което ще поемат в посока Симитли, до разклона за Банско.

Протестът се организира от Българската камара на автомобилните превозвачи. Според организаторите всички участници са предупредени да не нарушават закона за движение по пътищата и правилата при организиране на митинги./ сн: novini. bg- илюстративна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *