По повод Празника на община Струмяни танцов ансамбъл “Малешевци“ при НЧ “Братя Миладинови – 1936“ – с. Микрево получи подаръци от общинското ръководство(СНИМКИ)

РЕГИОН СТРУМЯННИ

По повод Празника на община Струмяни и от името на кмета на общината г-н Емил Илиев, г-ца Фиданка Котева – зам. кмет по хуманитарните дейности при община Струмяни, подари специално изработени спортни екипи на танцьорите от танцов ансамбъл “Малешевци“ при НЧ “Братя Миладинови – 1936“ – с. Микрево.

Подаръците са знак на признателност за тяхната неуморна работа и неспирни усилия, които полагат за да съхранят българския фолклор и традиции в тези нелеки времена. Специални благодарности към ръководителите на танцов ансамбъл “Малешевци“ – г-н Любомир Марянски и г-жа Калина Марянска, които запалиха искрата и обичта към танцовото изкуство на стотици хора през всичките тези години, за високия професионализъм и любов с която работите!

Благодарим на танцов ансамбъл “Малешевци“ при НЧ “Братя Миладинови – 1936“ – с. Микрево, че винаги са част от нашите празници и ни радват с хубави български народни танци! Прекрасни сте! Бъдете здрави и винаги с усмивка и творческо вдъхновение, намирайте сили в себе си да създавате своята красива магия! Продължавайте да прославяте с танци община Струмяни и българския фолклор по сцените у нас и в чужбина!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *