ЦСКА отрече за Бербатов, Стилиян, Лъчо Танев и Любо Пенев

СПОРТ

ЦСКА пусна официално съобщение в социалните канали за спекулираните имена в клуба след оттеглянето от управлението на Гриша Ганчев и сина му – Данаил. „Червените“ коментираха, че интересът след промяната е голям, но оперативното ръководство в лицето на Филип Филипов и Стоян Орманджиев ще продължат управляват процесите в клуба.

Също така в съобщението се пише, че подкрепата към треньорския щаб и Стамен Белчев е пълна и пожелаха успех в полуфиналния реванш срещу Ботев Пловдив от Sesame Купа на България.

Ето какво написаха от ЦСКА:

❗️Информация относно зачестилите спекулации в медиите 

Във връзка със спряганите имена за ръководни позиции в ЦСКА, бихме искали да заявим, че преговори с Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Лъчезар Танев, Любослав Пенев, Александър Томаш и други не са водени. Разбираме интереса към новината за промяна в собствеността и може би е нормално да се спекулира в различни направления преди насрочената за вторник пресконференция, но както беше заявено вчера, оперативното ръководство на клуба ще продължи да бъде оглавявано от Филип Филипов и Стоян Орманджиев. Добавяме, че подкрепата и към треньорския щаб е пълна. Желаем на Стамен Белчев, екипа му и отбора победа в днешния важен мач!

/гонг бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *