ИТН пред Радев: Следим гнусотията, която се случва

България ПОЛИТИКА

Последна консултация при президента Румен Радев. На „Дондуков” 2 пристигнаха представителите на „Има такъв народ” – Тошко Йорданов, Ивайло Вълчев и Станислав Балабанов. 

„Да следим преговорите между сегашните „несглобкаджийски” партньори е силно казано. Защото те се провеждат зад някакви затворени врати. Ние няма как и да ги следим. Това не са открити и честни преговори, както се заявява от ПП. Това е някакъв задкулисен пазарлък на тема постове, пари и регулатори. Което е отвратително. Следим гнусотията, която се случва. Но не и самите преговори, защото ние не сме в тях”, посочи Йорданов пред държавния глава.

„Възраждане” на консултациите при Радев: Задължително е да има предсрочни избори

БСП на консултациите при президента: Корупцията вече се записва в закони

Консултациите при президента: Първите три политически сили искат правителство (ОБЗОР)

Президентът вече прие за разговори на „Дондуков” 2 представители на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, ДПС, „Възраждане” и БСП. До процедурата се стигна, след като премиерът Николай Денков подаде оставка във вторник миналата седмица, а в сряда парламентът я прие единодушно. Това беше договорено още преди 9 месеца, за да може Денков да отстъпи мястото си на Мария Габриел в рамките на ротацията между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

/нова бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *