Условна присъда за 22-годишен благоевградчанин, обвинен в педофилия

ТОП НОВИНИ

22-годишният благоевградчанин Георги Н., който е обвинен в педофилия с две малолетни момчета и създаване на порноматериали бе осъден условно на първа инстанция в Районен съд Благоевград.

Делото бе разгледано при закрити врати при съкратено съдебно следствие, тъй като подсъдимият се признал за виновен по всички обвинения.

Безкомпромисна съдия Екатерина Николова му наложи едно общо наказание от  2 г. и 8 м. условно с три годишен изпитателен срок и 2300 лв глоба, считайки добрите характеристични данни и чистото съдебно минало, съдия Николова му наложи условно наказание и шанс да се поправи.

Припомняме, че Георги е с най-тежката мярка от осем месеца, а след внасяне на обвинителния акт в Районен съд Благоевград бе преместен от следствения арест в затвора.

Той бе арестуван на 26 юни миналата година, когато жалба в полицията подадоха родители на 13-годишно момче. Примамил малолетния чрез профил във фейсбук. Представял се за момиче и го поканил на гости в дома си. Там упражнил сексуално насилие. Снимал и с мобилния си телефон. Криминалистите бяха установили, че по същия начин е действал и с друго момче в Благоевград. Иззети бяха много веществени доказателства.
Георги Н. има възможност да обжалва пред Окръжен съд Благоевград.

/blagoevgrad news.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *