Намериха череп в Атина, за който се предполага, че е на малката Ани

БАЛАКАНИТЕ

Трилър с подривен сюжет се развива от четвъртък сутринта, когато в най-голямата обществена горичка в Атина „Ареос“ беше открит човешки череп. Случаят става още по-сложен, тъй като полицията разследва възможността той да е свързан с неразкрития случай на зловещото убийство на малката Ани от собствения й баща преди девет години.

Разследващите чакат заключението на антрополога, като не изключват черепът да е на 5-годишната Ани. Баща й, по време на самопризнанията, призна пред полицията, че е убил дъщеря си, разчленил тялото й и след това някои от частите хвърлил на различни места.

Конкретно за черепа беше казал, че го е хвърлил в горичката Ареос, около която се намира едноименният квартал „Педио то Ареос“. Ако антропологът стигне до заключението, че това е младежки череп, тогава незабавно ще започнат разследвания, за да се определи дали той в крайна сметка принадлежи на малката Ани.

Черепът е намерен на дърво, около 11:00 часа на 12 октомври от почистващ екип.

Припомняме, че Апелативният съд в Атина постанови доживотен затвор за българина Станислав Бакърджиев за смъртта на 5-годишната му дъщеря Ани. Случаят от Великден на 2015 година предизвика силни реакции в Гърция заради жестокостта на извършеното от бащата престъпление и разчленяването на трупа. Станислав получи прякора Канибала заради гаврата с детето. 

Майката на 5-годишното дете беше призната за невинна и освободена, и е напуснала Гърция.

/труд бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *