Борисов разкри кандидатите на ГЕРБ за Варна и Добрич, прикани Денков и зърнарите да спрат с „тежките закани и квалификации“

БЪЛГАРИЯ ИЗБИРА

Акд. Николай Денков е млад премиер, а на никой премиер протестите не са му приятни. С времето ще се научи, че само с диалог се решават проблемите. Това заяви от Албена лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

Нека и правителството, и зърнопроизводителите, да спрат с тежките закани и квалификации, прикани той, съобщи Новини.бг

Вчера Европейската комисия  взе решение да следи определени теми, свързани с Украйна. Това дава възможност за диалог точно по темата за зърното. Има възможност за дотация. Само по мое време зърнопроизводителите са получили над 30 млрд. лв. дотации от Европейския съюз. При тези получени средства не може да говорят, че ще съборят държавата и за фалити, допълни Борисов.

Кабинетът на “Промяната” има слаб земеделски министър, не съм виждал икономическия, каза лидерът на ГЕРБ. Призовавам премиерът и тези министри да решат важните въпроси.

С цялото законодателство, което приехме, вчера ЕК свали мониторинга над България. Това е много добра новина за България, както и добър сигнал към целия свят. Да се стягат и да пазят границата! Шенген без нулева миграция няма как да стане!

За Варна издигаме Иван Портних, за Добрич – Красимир Николов. Толкова много се направи във Варна, толкова много в Добрич. Всичко направено в Добрич се случи благодарение на финансирането по времето на кабинетите „Борисов“, завърши Борисов. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *