Борисов: Спекулация е, че това правителство се дължи на Алексей Петров, той осигури само логистиката

ТОП НОВИНИ

Спекулация са твърденията, че това правителство се дължи на Алексей Петров. Това каза пред журналисти в Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на „Фокус“. „Той създаде логистиката това да се случи. На тези срещи Алексей Петров въобще не е присъствал. Бяхме само тримата – аз, Кирил Петков и Асен Василев„, добави Борисов. Той обясни, че без посредничеството на Алексей Петров е нямало никакъв шанс физическата среща между тях да се случи и да бъде направено правителство и той не вижда никакъв проблем в това, че Петров е помогнал с логистика.

„След масовите арести в страната от тяхното МВР, физическата среща между нас беше невъзможна. Той осигури тази логистика, за да можем да си говорим, но той той не е присъствал на срещата, бяхме само тримата. И тогава си казахме, искаме ли да забравим всичко, в името на по-висшите цели – България да има бюджет, Шенген и др. И тази седмица ние ще вкараме закона за КОНПИ и ще гласуваме и него, всички важни закони ще ги приключим и отиваме към конституцията. Аз обичам истината и това е истината“, добави лидерът на ГЕРБ

Борисов още веднъж отбеляза, че не е получил нито стотинка от Божков, дал е и показания за това. „Клел съм се във внуците, в мене си. Дойдат ли избори и Божков заговаря за това“, добави лидерът на ГЕРБ. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *