Пребитата във Видин жена: Искаше да ме обеси с колан, накара ме да снимам вулгарни клипове(ВИДЕО)

ТОП НОВИНИ

Мъжът й направил снимка, за да си спомня как е изглеждала с дълга коса преди да я подстриже

Само пред NOVA говори малтретираната 22-годишна жена от Видин. Припомняме, че криминално проявен 19-годишен нанесе побой и подстрига косата на момичето. Пред камерата ни тя сподели, че младежът я завел в дома си против волята ѝ. Там я удрял и ритал по цялото тяло. Направил ѝ снимка преди да отреже косата ѝ с ножица, за да си спомня как е изглеждала с дълга.

Пореден случай на домашно насилие: Мъж удря бременна жена в корема

„Изкара колан и искаше да ме обеси. След това ме накара да правя вулгарни и интимни клипове. В тях се чува как ми казва, че ако не му харесва, ще направя други. Направи ми снимка, а след това ме подстрига”, разказа момичето.

Дело за отвлечена, бита и малтретирана жена не влиза в съда вече година

Сигнал в МВР е подаден на 2 август от бабата на пострадалата. Жертвата и насилникът живеели на семейни начала преди време. От 10 юли момичето имало и издадена ограничителна заповед срещу бившия си приятел.

Към момента той е задържан за 72 часа, повдигнати са му две обвинения – за незаконно лишаване от свобода и неизпълнение на заповед за защита от домашно насилие.

„Деянието е извършено в условията на домашно насилие и по особено мъчителен за жертвата начин. Извършен е оглед на местопроизшествието. Иззети са ножицата, косата на момичето, колан и чантата с телефона ѝ, които са останали там”, заяви районен прокурор Райна Петрова.

Утре предстои да бъде поискана и постоянна мярка „задържане под стража” спрямо 19-годишния.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *