Катастрофи в Пиринско през изминалото денонощие

ТОП НОВИНИ

През изминалото денонощие на територията на областта са станали следните ПТП: 


На 06. 07. 2023 г. около 15:00 часа на ул. „Христо Ботев“ в гр. Разлог, лек автомобил „Пежо“ с 26-годишен водач от гр. Самоков, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се е блъснал в задната част на завиващ товарен автомобил „Мерцедес“ с 47-годишен водач от гр. Разлог. С фрактура на дясното коляно и дясното бедро е пострадал 47-годишен пътник в лекия автомобил „Пежо“. На водачите са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол, които са отрицателни. 

На 06. 07. 2023 г. около 18:15 часа на обособен паркинг зад дом на ул. „Папулъо“ в гр. Петрич, лек автомобил „БМВ“ с 42-годишна водачка от с. Първомай, движейки се на заден ход е блъснал леко 3-годишно момче и 2-годишно момиче. Децата не са пострадали.
На водачката на автомобила са направени проби за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни. 

На 06. 07. 2023 г. около 18:30 часа на ул. „Дунав“ в гр. Гоце Делчев, лек автомобил „Опел Астра“ с 64-годишен водач от гр. Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е блъснал 12-годишен велосипедист от гр. София, който е пресичал пътното платно. Момчето е пострадало с контузия на гръдния кош и охлузвания на главата и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение.

На водачът на лекия автомобил е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна. 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *