Журналист: Радостин Василев е изнудвач – опита с ИТН, опита и с Татяна Дончева

България

Не разбрах какво иска да каже Радостин Василев. Той е изнудвач. Изнудваше и ИТН. Опитва се да изнудва и Татяна Дончева. Не знам какво иска той. Пресконференцията му беше безсмислена. Това каза пред БНР журналистът Копринка Червенкова. 

„С историята с Иван Гешев някой ритна мравуняка и се разбягаха едни едри мравки, мравки хищници. И започна борбата за оцеляване. Страх ме е, че оцелелият ще бъде Гешев“. 

От ПП разкриха как са били записвани и какви игрички върти Радостин Василев: Това е един емоционално нестабилен човек

Според нея в момента Бойко Борисов е „натиснат и пратен в кьошето“, но не трябва да бъде подценяван. И в предаването „Хоризонт за вас“ допълни:  

„Ако неговите хора, които сега ръмжат и бръмчат, утихнат, това означава, че им е обещал да ритне правителството, ако то се случи. Предполагам, че ще се случи. Борисов ще изчака да приемат някой и друг закон, бюджетът, например, след което ще им тегли шута и като победител ще тръгне към местните избори. Други ходове за оцеляване няма. Гешев може да оцелее, ако разклати максимално Борисов и неговите хора във ВСС решат, че вече няма нужда да го слушат. Тогава ще започнат да зависят от собствените си отношения с Гешев, а там сигурно има отношения, и те не са много чисти. И Гешев ще остане да си царува“. 

Утре Радостин Василев предава и ПП в отчаян опит да дестабилизира държавата

По думите ѝ в момента се наблюдава тържество на незначителността ни. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *