Атанас Атанасов за записите: Това е фитилът, след това ще започне да се хвърля съчки в огъня!

България ПОЛИТИКА

Радостин Василев е амбициозен човек, аз не знам дали е сам или не е. Различни среди, които не се понасят, в момента действат заедно. Това, което разбираме е, че са правени сглобки от отделни части от изречения във въпросните записи. Това заяви в ефира на Нова телевизия ген. Атанас Атанасов, председателят на ДСБ. 

Това е фитилът, след това ще започне да се хвърля съчки в огъня. Схемата ми е ясна. Не съм говорил с Радостин Василев, каза още той. 

По думите му всичко се прави само и само да няма редовно правителство в България. „Мисля, че НСО не се занимава да претърсва за звукозаписващи системи, тя се занимава с охрана“, категоричен е Атанасов. 

Убеден съм, че всичко това е свързано с предотвратяване на създаването на кабинет с нашия мандат. При редовно правителство основната тежест ще протича в НС, защото имат да се приемат много закони, обясни още той и добави, че не иска да прави прогнози, той и колегите му са мотивирани да положат всички усилия за нуждите на държавата. „Това е единственият шанс. Има политически сили, които разчитата на третия мандат, за да ни изхвърлят – това не трябва да се допуска“, категоричен е Атанас Атанасов

Промяната на общият манталитет на ГЕРБ е много трудна задача и аз виждам каква битка е. Ние трябва да положим усилието да отговорим на нуждите на държавата. 

Що се отнася до убийството на Къро в ЮАР, той заяви, че според него някой разчиства неудобните свидетели. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *