Ново служебно оръжие на служители от ОДМВР-Благоевград бе връчено от заместник-министър Емил Ганчев

ТОП НОВИНИ

Заместник-министър Ганчев връчи нови 20 бойни полуавтоматични пистолета „Валтер“ на полицейски служители от ОДМВР-Благоевград.  Тази година областната дирекция получава за втори път ново въоръжение.

През месец март заместник-министърът награди с „Почетен знак на МВР“ – III степен младши полицейски инспектор Тодор Кимов, който на 2 март заедно с местен учител от с. Коларово спасяват деветима от обитателите на горяща общинска сграда, в която са настанени социално слаби хора. Тогава, като израз на положителната оценка за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения бяха връчени пет служебни пистолета „Валтер“ и седем служебни електропреносими пистолета „Тейзър“ на полицейски служители от дирекцията.

С пожелание за здраве и много професионални успехи, от заместник-министър Ганчев полицаи от областната дирекция получиха 20 нови пистолета „Валтер“. „Живи и здрави бъдете. Носете с чест и отговорност новото си оръжие и както до сега вършете работата си с желание. Не забравяйте, че дълг на всеки един от нас са живота и здравето на хората.“ – каза той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *