Донев към партиите: Не въвличайте служебния кабинет в предизборната кампания

БЪЛГАРИЯ ИЗБИРА ПОЛИТИКА

В епицентъра на предизборната кампания сме и всеки един от нас го изпитва в собствената си област на действие. Налага ни се ежедневно да поправяме изкривени интерпретации за решенията на служебното правителство. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев в началото на редовното заседание на Министерския съвет.

„12 дни преди 2-ри април сме готови за избориГотови ли са обаче участниците в изборите за отговорните дни, които предстоят след тях“, попита той.

Донев отбеляза, че всеки политически играч атакува служебното правителство от „покрива на своята къща от карти и волно или неволно го въвличат в предизборната игра с небивалици и лъжи“.

Гълъб Донев с остра критика към 48-ото Народно събрание

Как ни наричат е без значение – ние сме служебно правителство“, заяви Донев и обясни, че в последните месеци държавата се управлява от служебен кабинет заради невъзможността на 48-ото Народно събрание да създаде редовна власт.

„Очакванията ни са политическите сметки да включват и мисъл за следизборните дни, когато избраните в 49-ото Народно събрание ще взимат решения за общото ни бъдеще в България„, завърши служебният премиер./дарик

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *