Подробности около екшъна в бар „La Fayette“ в Благоевград! Компания на зам. директор на Математическата гимназия запалила фитила на луд скандал, завършил с ранени..

ТОП НОВИНИ

Двама пострадаха при сблъсък между охранителите на пиано бар „La Fayette“ в Благоевград и група клиенти. За случая съобщихме рано днес. Оказа се, че в компанията, предизвикала безпрецедентния до момента екшън е бил заместник- директорът на Математическа гимназия Д. Стойчев, охранителят от Главна дирекция Изпълнения на наказанията / ГДИН, Т. Гръчки и техен приятел от село Байлово, С. Янев. В  компанията е имало и жена. След сблъсъка с охранителите на фирма С. И. А. СЕКЮРИТИ / част от фирма Елос/ Гръчки е със счупен нос и охлузвания, а Янев има пукнати кости на носа и натъртвания на ребрата. Пострадали са и охранители, които също имат травми след предизвиканото пред бара меле. Инцидентът е станал малко преди заведението да затвори около 04. 00 часа.

Ето какво разказа пред Struma.com шефът на фирмата за охрана Красимир Алексиев :.

„В нощта срещу неделя компанията на зам. директора на Математическата гимназия в Благоевград,  Д. Стойчев пристигнала в бара. Били 4-има, трима мъже и една жена. Сред тях имало някакъв, в последствие разбрах, който показвал карта, че работи като охранител в арестите и наричал момчетата колеги, разчитайки да влязат без да платят вход.

От колегиална гледна точка, при вида на картата, охранителите ги пуснали в заведението без такса вход. Тези седнали и започнали да пият, като през цялото време се държали крайно неуважително и надменно към сервитьорите, които ги обслужвали.

Явно пийнали сериозно, започнали да капризничат и да търсят шкембе чорба, кабапчета и разни такива неща и след като културно им било заявено, че не се предлагат подобни яденета в пиано бара, започнали да обиждат персонала, даже единият хванал сервитьор за ризата и започнал да го дърпа. Станало вече време да затварят бара, компанията не искала да напусне.

Около 4 часа сервитьорът ги помолили да си платят сметката, а тримата мъже отказвали, с мотива, че са длъжни да работят, докато им се пие. Това преляло чашата и персоналът извикал двама от охранителите. Опитът да се говори спокойно с тях ударил на камък и се наложило охранителите да ги изведат навън. В заведението останала жената, която май е платила сметките им, имали две такива.

Отвън единият от тримата мъже започнал да буйства и да налита на бой на охранителите, изритал единият от тях в коляното, има медицинско свидетелство за това Другите продължили да дърпат момчетата и станало сборичкване, но никой не е удрян, заяви Красимир Алексиев.

Версията му потвърдиха и охранителите били на смяна във фаталната нощ. Те съобщиха, че до момента никой от клиентите на заведението, в което ходят все подбрани хора не се е държал по подобен провокативен и арогантен начин.
Очакваме коментар от останалите замесени в екшъна лица. /struma.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *