С благодарност към феновете на ПИРИН! Сумата събрана от продажба на билети в домакинството срещу Левски е 42 000 лв.

СПОРТ

Уважаеми привърженици, три дни преди поредния ни домакински мач – този срещу Черно море и няколко дни след двубоя с Левски, се обръщаме към с вас с голяма благодарност! Благодарим Ви за великата подкрепа от трибуните, благодарим Ви за билетите, които закупихте по всякакъв начин, включително и онлайн от всички точки на България и света с цел да подпомогнете клуба в деликатната ситуация, в която се намира.

В тази връзка съобщаваме, че сумата събрана от продажба на билети в домакинството срещу Левски е 42 000 лв. Средствата са похарчени за частично изплащане на възнагражденията на футболистите и някои крайно належащи разходи.

Поглеждайки към двубоя в понеделник, Ви призоваваме отново да застанете зад отбора! Нека заедно напълним „Гнездото“ и покажем, че фенове, отбор и клуб сме способни да защитим достойно името на любимия Пирин, името на Благоевград !

Нека тези, които нямат възможност да дойдат на стадиона, да демонстрират своята подкрепа, купувайки билети за срещата онлайн или в нашия фен магазин!

Пирин е голема планина!

Онлайн билети може да купите тук: https://shortest.link/ixeJ

Абонаментна карта за сезона все още може да купите тук: https://shortest.link/ixeJ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *