Кирил Петков отговори на Борисов за оръжията за Украйна: Пълни глупости!

България ПОЛИТИКА

„Трябва да спрем да обръщаме внимание на борисовките, защото отвличат вниманието от важните неща. Ако трябва да отговоря директно това са пълни глупости“. Така Кирил Петков отговори на обвиненията на лидера на ГЕРББойко Борисов, че кабинетът „Петков“ се е облагодетелствал от продажбата на оръжия за Украйна.

Той обясни, че целта на следващите три месеца не е политиците да се занимават с измислени скандали, а да се замислят какво правят за здравеопазването, съдебната система, службите за сигурност, защо са били замразени пенсиите и страната няма бюджет за 2023 г.

Борисов изригна срещу ПП и ДБ: Ние им работим, а те висят по парапетите

Обединение на „добрите сили“ и да не обръщат внимание на „тези кал и каскети“ са двете цели на ПП, които описа Кирил Петковза следващите месеци.

Бившият премиер бе гост по време на Националния съвет на ДСБ, на който се реши да се даде мандат на „Демократична България“ да се явно на изборите заедно с „Продължаваме промяната“.

„Това, което ще видите сега е първа стъпка на един процес, който се казва „Обединението на добрите сили“. Всички демократични общности, партии, хора с каузи, активности, с идея за България да бъде различна, просперираща държава, почваме голямото обединение“, каза Петков. И обеща за следващите избори хората да видят една голяма лавина от хора, на които „им пука за България и казват „заедно можем повече“./новини бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *