39-годишен уби приятелката си във Варна, погребал я в септична яма (Обзор)

ТОП НОВИНИ

31-годишната Валентина от Варна, която приятелките ѝ издирваха от 1 януари, е намерена убита и заровена в септична яма в имот до Евксиноград.

Задържан е 39-годишният приятел на жената – Иво. Той е признал за престъплението. И двамата са били зависими от наркотици, съобщава “24 часа”.

Валентина и любовникът ѝ празнували Нова година заедно в къщата на баща му до Варна. След това тя изчезнала. Валентина има две кучета, които също липсват. Майката на младата жена я е обявила за издирване седмица след 1 януари, когато вече е била убита. Още в началото заподозрян за престъплението е бил приятелят ѝ.

Валентина е издирвана в района, както и в целия град. В къщата и в двора също нямало следи от нея. В петък криминалистите са разкопали двора на къщата в Евксиноград с лопати. Така попаднали на стара септична яма, в която намерили трупа на Валентина.

Септичната яма е стара и не се е използвала от много години. След като заровил трупа на любимата си, мъжът старателно покрил дупката с трева. След това набучил и дръвчета, за да имитира насаждения.

Иво живеел в едноетажната вила с баща си. Съседи разказаха пред “24 часа”, че са виждали и други момичета да ходят на гости. 

От полицията и прокуратурата отказаха подробности за мотивите на Иво да убие приятелката си, както и как го е направил./24 часа, сн: архив


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *