„Гола и изхвърлена на стълбите“: Мъж преби украинка, защото била „от друго стадо“

ТОП НОВИНИ

„Беше гола, боса. Обезобразена до неузнаваемост. Изхвърлена в насипно състояние на площадката пред асансьора. Нямаше сили да говори, не ѝ се разбираше нищо“. Това разказват съседите в блок 117 в кв. „Хаджи Димитър“ в София, станали свидетели на последствията от ужасяващия побой там в нощта на вторник срещу сряда.

След него насилникът се барикадира и до сряда на обед полицаи преговаряха с него да ги пусне, пише „Офнюз“.

Информацията за инцидента се появи най-напред в БНР, по-късно МВР я потвърди пред БТА. И на двете места акцентът беше барикадиралия се, а мимоходом се споменаваше, че преди това е изведена жена „за която има съмнения, че е станала жертва на насилие“. 

Mъж се барикадира в столичния квартал „Хаджи Димитър“

„Офнюз“ разполага със снимки на пребитата жена. Те са ужасяващи. Няма да ги пуснем. Можем да ви уверим, че няма никакво съмнение дали е имало насилие. Кадрите са на обезобразена и смляна от бой жена, подута до неузнаваемост“, пишат от медията.

Жената е украинка, говори много слабо български. С насилника са имали любовни отношения. Нанесла се е да живее при него преди около два месеца.

„Тя е поне втората жертва на насилника. Той се е нанесъл под наем в апартамента на осмия етаж не много отдавна. Преди 4 месеца той отново е пребил и изхвърлил от апартамента друга жена. Виждали сме го с още няколко жени, които живееха там за кратко и после изчезваха“, разказват съседи. Те се съмняват, че и други жени са ставали жертва на чара и юмруците на насилника.

Биячът се казва О.Г. и е бивш шофьор в МВР-болница. Има криминални регистрации.

„Когато подадохме сигнала, дойдоха 25 полицаи, две линейки и пожарна кола. Дойде и психолог. Не за пребитата жена, а да успокоява барикадиралия се“, разказват съседите.

Откараха украинката, след това 5 часа се суетяха дали да влизат в апартамента, или да преговарят. Първоначално О.Г. не давал признаци, че е в апартамента, след около 5 часа започнал да преговаря. Когато излязъл, имал резка на ухото. Твърдял, че украинката го е нападнала и той действал в самоотбрана. Последните 3 часа от „акцията“ минали в шеги и закачки. Гигов и полицаите се потупвали по рамото и се наричали един друг „колега“.

„Обясняваше им, че украинката е „от друго стадо“, а те са колеги и полицаите одобрително хихикаха“, разказват съседите. Казал още, че от 3 дни я бие и „у тъпия вход няма никой, дето да му каже „копче“.

Въпреки информацията, че е задържан, О.Г.  си е у дома и шумно ремонтира вратата на апартамента си./новини бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *