Драма в петричкото с. Самуилово! Отчаян, 46-годишен мъж направи опит да се простреля с ловна пушка, легна на леглото и натисна спусъка

ПЕТРИЧ РЕГИОН

Полиция и спешни екипи бяха вдигнати на крак снощи след сигнал от петричкото село Самоулово. 46-годишен мъж направи опит за самоубийство с ловна пушка, но не уцели и извади късмет. Куршумът минал през брадичката и излязъл, без да причини животозастрашаващи последици.

Инцидентът станал около 21 часа. Мъжът, легнал на леглото и с крак натиснал спусъка на ловната си пушка, насочена към главата му и подпряна под брадичката.  Стрелял с категоричното намерение да умре, това разказал пред спешните екипи, пристигнали на мястото на инцидента. Бил отчаян, самотен и не виждал смисъл да продължава да живее, преди години се разделил с жена си, имал тежък диабет и злоупотребявал с алкохола, в който давел мъката си.

И снощи е бил пиян., научи подробности по случая Struma. com. След преглед в болницата в Петрич, раненият е транспортиран в болницата в Сандански. Установено, е че няма нищо засегнато фатално, но известно време ще остане в здравното заведение. 
Петя Коалева /struma.com, сн: архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *