Борисов: Съгласен съм с Христо Иванов, че трябва да има правителство(ВИДЕО)

България ПОЛИТИКА

„Съгласен съм и с Христо Иванов, че е важно да има правителство. Иванов познавам добре. Обяви кабинет, покани ни и кажи при какви условия, всичко, което говориш може да се случи, да подпишем документ. Точната дума, Христо, е нов обществен договор. Да се поеме ангажимент, че нашите партии, министри, че няма да извършват каквито и да е незаконни действия“. Това заяви пред младежката организация на партията лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

„Начинът с посредници не е сериозен. Партиите избират ръководства, председатели, които носят отговорността. Не е редно през посредници да тичат, да договарят. Големите компромисни важни решения се вземат на лидерско ниво“, каза още Борисов.

.“Застани отрпед, с третия мандат, събери лидерите. Това е новият обществен договор и политическата класа излиза и казва: „Ето, това трябва да се изпълни. Имаме една обща декларация. Приемаме и слагаме подписите си“ и оттам нататък се отпушва всичко останало. Да, ние сме готови“, декларира лидерът на ГЕРБ./бнр, сн: архив бгнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *