Как да декорираме новогодишната елха, за да донесе в дома ни късмет, пари и любов

ЛЮБОПИТНО ТОП НОВИНИ

Според китайския календар 2023 г. е годината на Черния воден заек. Специалисти съветват кои фън шуй декорации да изберете за новогодишната елха, за да привлечете късмет, пари и любов през цялата година.

Освен че украсява пространството и носи положителна енергия, елхата е свързана и със силни емоции. Когато украсявате коледната елха със семейството си, вие се свързвате, правите нещо заедно, изпълнено с радост. За да привлечете късмет през новата година, фън шуй указва, че са ви необходими светлотюркоазени, сини и зелени топки. Можете също така да я украсите с ярки светлини, за да привлечете внимание в дома и да направите атмосферата в къщата възможно най-празнична.

За да привлечете любовта, трябва да закачите подходяща украса на елхата. Това могат да бъдат снежнобели гълъби, патета или нежни розови сърца. Тези, които вече са намерили своето щастие, трябва да закачат няколко бележки на коледната елха с пожелания и послания на любов и благодарност един към друг.

За да привлечете пари през Новата година, фън шуй съветва да поставите борови шишарки. Те могат да бъдат украсени със златен или сребърен блясък. За украса са подходящи и малки шоколадови медальони в златно фолио.

Експертите по фън шуй предлагат да поставите коледната елха обърната към дадена посока в зависимост от това какво искате и очаквате от следващата година:

– Изток (здраве и семейство)

– Югоизток (пари и изобилие)

– Юг (слава и репутация)

– Север (кариера)

– Център на дома (за сърдечни въпроси)

– Запад (творчество)

– Североизток (за доверие)

– Северозапад (за връзка и комуникация)

– Югозапад (за любов) /БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *