МБАЛ Благоевград обяви обществена поръчка за осигуряване на денонощна охрана

ТОП НОВИНИ

Обществена поръчка за осигуряване на физическа, денонощна, невъоражена охрана на сградите на Многопрофилна болница за активно лечение в Благоевград, обяви ръководството на болницата преди дни.

Фирмите, които са допуснати до участие трябва да имат сертификати и да отговарят на специфични изисквания ,което предизвика недоволство сред охранителните фирми в града . От болницата обаче уточниха ,че:

 „Обществената поръчка е обявена в съответствие с изискванията на Закона за обществените поръчки и правилника за прилагане на закона за обществените поръчки. Завишените изисквания са породени от желанието на ръководството на болницата да защити персонала си  и да им създаде нормална работна среда. 

Много често спешно приемно отделение е обект на агресивно поведение от страна на близки на пациентите. Това ни мотивира да създадем сигурност на работещите. На следващо място следва да се вземе в предвид, че  болницата е павилиони тип и е разположена на голяма площ, която не рядко е обект на посегателства от не добросъвестни лица. Единствената цел при обявяване на процедурата е да се съхрани сградния  фонд и да се осигури спокойна работна среда за служителите ,казват от МБАЛ Благоевград./struma.com, сн: архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *