Любен Иванов: ДБ иска оставката на вътрешния министър

България ПОЛИТИКА

По думите му ДБ има готовност, ако получи третият мандат, да работи по съставянето на правителство

Ще обсъдим изслушване на министъра на вътрешните работи, той трябва да понесе политическата отговорност. Може би трябва да помисли за оставка. Тези, които се занимаваха с купуване на гласове, сега се занимават с превозване на мигранти. Това каза за „Твоят ден“ Любен Иванов от „Демократична България“.

„Решихме да се регистрираме поради факта, че хартиената бюлетина не се обсъжда в пленарна зала. Очакваме преговори за сформиране на работна група за изменения на Изборния кодекс. Линията, която сме подели, ще бъде продължена, целите за невъвеждане на хартиената бюлетина остават“, обясни той. 

Панев: Вероятността за съставяне на качествен кабинет е изключително малка

По думите му ДБ има готовност, ако получи третият мандат, да работи по съставянето на правителство. „Срещата на ДБ и президента озадачи демократичната общност. Не се обсъждаше съставянето на правителство, а поведения относно войната в Украйна и определени теми извън основната. Очевидно има различни цели в политическото пространство. Радев има различни геополитически виждания“, заяви Иванов. /нова тв, сн: стопкадър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *