След цял ден преследване по пътищата в региона! По сигнал на ученик в Петрич! Арестуваха група молдовци- измамници

ТОП НОВИНИ

Дванадесетокласник изгорял с 1600 лева за комплект „Цептер“, подарък- изненада за майка му. Полицията предупреждава за повишено внимание, при покупки от улични търговци.. 

6-ма молдовци, придвижващи се с два автомобила, бяха задържани снощи в Благоевград, по искане на полицията в Петрич, след като ученик, бе измамен със стоки менте, съобщава Struma. com.

Дванадесетокласник от местна гимназия купил комплект „Цептер“ за 1600 лева, с който искал да изненада майка си за Коледа. Когато обаче отворил кашона, останал изумен, вътре имало тенджери менте, сякаш купени от бит пазара. Незабавно е сезирал местната полиция, които започнали издирване на измамниците.

Пътят на описаните от момчето автомобили, бил следен цял ден с камерите на АПИ. Молдовците  пътували по села  в Благоевградско и Дупнишко. Снощи, групата попаднала в капан в Благоевград, докато правили опит да се  настанят в местен хотел. Сред тях имало и 5- годишно дете. Задържани са. Измамниците обикаляли обикновено малки села, където по лесно вършели работата си.  Колко са проплакали от покупките, ще стане ясно. Работата по случая продължава./Struma. com, сн: архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *