Арестуваха опасен рецидивист в Благоевград! За 1 час Илия, маскиран, нападна и ограби жена на пазара, разби прозорец и влезе в хотел „Монте Кристо“ 

ТОП НОВИНИ

Откриха го в една от стаите на хотела… 

Полицията в Благоевград задържа топкрадец, познат на местните криминалисти със серията си обири през годините. Снощи при проведени издирвателни мероприятия е арестуван Илия Герасимов, който около 21 часа, маскиран, с черна маска през лицето, нападнал жена, блъснал я грубо и издърпал дамската и чанта, в която имало документи и около 200 лева. Час по-късно Илия проникнал в хотел „Монте Кристо“ в центъра на града.

Малко преди 23 часа служител в хотела чул шум от разбиване в задната му част, незабавно е подаден сигнал в полицията. Установено, че има счупен прозорец на банята, откъдето крадецът е влязъл вътре в хотела. Заключили вратите и завардили изходите му и на втория етаж е заловен Герасимов. От стая в хотела откраднал 15 лева, ключове за секретни брави и изненадващо книга за отчетите на хотела. Герасимов е отведен в полицейското управление, където е задържан за 24 часа. 

/struma.com, сн: архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *