“Продължаваме Промяната” прие поканата за среща с ГЕРБ

България ПОЛИТИКА

 Това съобщиха от пресцентъра на партията

“Продължаваме Промяната” прие поканата за среща с ГЕРБ. Това съобщиха от пресцентъра на партията. 

“Веднага след изборите открито заявихме, че ще разговаряме с всички политически партии по приоритетите, залегнали в предложените от “Продължаваме промяната” – 16 политики в полза на хората. Ще се отзовем на поканата от ГЕРБ-СДС’, се казва в позицията на ПП.

одчертаваме, че това не е среща за подкрепа на мандат на ГЕРБ-СДС. Ще излъчим експерти за диалог по политиките, които сме готови да подкрепим като градивна опозиция”, заявиха от партията. От “Продължаваме Промяната” потвърдиха, че Кирил Петков и Асен Василев ще представляват партията. 

“Както вече обявихме, всички срещи на ПП с партиите в парламента за обсъждане на 16-те политики ще бъдат излъчвани на живо”, се казва още в съобщението.

Срещата ще се проведе във вторник, 8 ноември, в 10 часа в зала “запад” в Народното събрание, потвърди със свой пост във Facebook председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

“От ПГ на ГЕРБ – СДС в срещата ще участвам, заедно с Деница Сачева, Делян Добрев, Кирил Ананиев. С Андрей Гюров – председател на ПГ на ПП, предварително уточнихме, че срещата ще е открита за медиите през цялото време“, написа още Атанасова./ новини бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *