Кой ще бъде новият министър на отбраната?

България ПОЛИТИКА

За поста се спрягат две имена

Кой ще бъде новият министър на отбраната? Предположенията към този час се въртят около две имена – Велизар Шаламанов и Тодор Тагарев. Общото между тях е и че двамата са бивши служебни министри на отбраната в кабинети на Росен Плевнелиев. 

Пред NOVA Шаламанов обясни, че не е търсен за поста и в момента е извън столицата. Тодор Тагарев коментира, че нито потвърждава, нито отрича информацията, но има голяма вероятност да е той. 

Интересният момент в неговата биография е, че през 2016 година оглавява Института по отбраната, но само 12 месеца по-късно е освободен от тогавашния служебен военен министър Стефан Янев. Сега години по-късно е възможно Тагарев да замени Янев в Министерството на отбраната./nova.bg, сн: БНТ

2 thoughts on “Кой ще бъде новият министър на отбраната?

  1. Стефан Янев е сериозен и умен българин-долу всички крадливи, мръсни ръчички от МИНИСТЪРА на отбраната ни–не ви понесе защитата на българските интереси-това ли е прехвален ЕСБ?!!

  2. Стефан Янев е сериозен и умен българин-долу всички крадливи, мръсни ръчички от МИНИСТЪРА на отбраната ни–не ви понесе защитата на българските интереси-това ли е прехвален ЕСБ?!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *