„Панаир на суетата“ отново на благоевградската сцена

България КУЛТУРА и ТРАДИЦИИ

На сцената на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград отново ще се вдигне блестящата завеса, за да Ви пренесе в ПАНАИР НА СУЕТАТА

Спектакълът по едноименния роман на Уилям Такъри под режисурата на Маргарита Мачева ще се играе на 10 ноември от 19:00 ч.

Билети може да закупите:

✔ на касата на театъра (тел. 0879523729)
✔ онлайн на entase.bg/dt.blagoevgrad

ПАНАИР НА СУЕТАТА
по едноименния роман на Уилям Такъри

адаптация Кейт Хамил
превод Маргарита Мачева
сценичен вариант и режисура – Маргарита Мачева
сценография и костюми – Марина Райчинова
музика – Петър Дундаков
хореография и пластика – Мариана Йотова

Участват:

Мариана Бонева, Гергана Цакова, Нено Койнарски, Божидар Йорданов, Иван Николов, Аладин Алиибрахим, Теодор Куков, Недиляна Павлик, Александър Митев, Васил Кацарски.

„Всички се стремят към онова, което не си заслужава да притежаваш“…

„Панаир на суетата“ е спектакъл по едноименния класически роман на Уилям Мейкпийс Такъри, който проследява историята на Беки Шарп – младо момиче от бедно семейство, което се изкачва със зъби и нокти към висшето общество. Беки Шарп е всичко обратно на романтичните героини от великите любовни истории – тя е хитра, пресметлива, забавна и самоуверена и не спира пред нищо, за да постигне мечтите си. Но заслужават ли си тези мечти? И каква е цената за тяхното постигане?

Съвременната сценична адаптация на режисьора Маргарита Мачева ни среща с една млада актьорска трупа, която по изключително забавен и зрелищен начин разказва класическата история за суетата в свят, в който всички се стремят към онова, което не си заслужава да притежаваш?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *