Стефан Янев с първи коментар на прогнозните изборни резултати

БЪЛГАРИЯ ИЗБИРА

Всички резултати са добре дошли. Все още е рано да коментираме окончателни резултати. Това заяви лидерът на „Български възход“ Стефан Янев.

„Когато резултатите са окончателни, ще коментираме допълнително. Дали резултатът е нисък или висок, е въпрос на допълнителен разговор. Още в началото казахме, че влизаме в тази кампания от движение, с възможности да направим най-доброто така, че нашите членове и симпатизанти да са удовлетворени. Нямахме достатъчно време. Вероятно направихме най-евтината кампания. Резултатите са добри“, обобщи той.

ГЕРБ-СДС печели парламентарните избори

Янев отказа да коментира с кого не биха работили. „Основното задължение на всички партии в парламента е да взаимодействат. Ние сме там, за да можем да работим. Основната задача пред всички партии в парламента е да направят необходимото да излъчат мнозинство и кабинет, който да преведе България през серията от кризи. Дали ще бъде експертен кабинет, или кабинет на спасението е разговор, който трябва да се състои. Червените линии на „Български възход“ са националните интереси. Няма да коментирам сега партии, с които не бихме работили. Ние сме за силна България в силен Европейски съюз“, подчерта той.

Виолета Комитова от своя страна заяви, че е доволна от резултатите. Тя смята, че „Български възход“ е провела позитивна кампания, в която не се е лъгало. Румен Петков от своя страна очерта като проблем ниската избирателна активност. /Novini.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *