КПКОНПИ щурмува община Якоруда! 2 буса с документи иззети от сградата, разследват работата на общинския кмет Н. Кафелов

България ЯКОРУДА

Екипи на комисията за противодействие на корупцията и конфликт на интереси / КПКОНПИ/ влезе изненадващо в община Якоруда. Вчера след часове работа спецовете на комисията иззеха купища документи от общинската сграда, които натовариха в 2 буса. Разследват работата на общинското ръководство и най-вече общинския кмет Нуредин Кафелов.Ревизират се начините, по които са провеждани обществените поръчки, проверяват и сигнали за корупция и сигнали за конфликт на интереси.

Според източници на Struma. com обект на проверка ще бъде работата на общинското ръководство с известен бизнесмен от района, който най-често печели обществени поръчки от общината.

Припомняме, че имаше депозиран и сигнал срещу кмета Кафелов за неправомерното увеличение на гробищния парк, който достигна до оградата на частен имот. За това Struma. com съобщи преди месеци след жалба на собствениците на имота, местни бизнесмени, които твърдяха, че се копаят гробове близо до реката и е въпрос на време труповете да изпулават в нея.

Тогава те заявиха, че на сигналите местният кмет не обръщал никакво вниммание. Вчерашният щурм на КПКОНПИ е само началото на мащабно разследване в община Якоруда.

1 thought on “КПКОНПИ щурмува община Якоруда! 2 буса с документи иззети от сградата, разследват работата на общинския кмет Н. Кафелов

  1. Истината е една и тя е, че кафела приключи!
    Толкова кражби няма как да не се забележи някъде. Проблема е и у народа-хем знае как и колко краде и отново него си избира. Оправданието ДПС ни го спуска пак не върви. Накажете на изборите ДПС за това, че на номинационните събрания перковци и прочие пазачи и лизачи на кофелдака бият хората и не ги допускат. Как само на офе, куцузо, окарина и плячкони раздава общинска гора, други дървообработващи цехове няма ли в Якоруда?
    Сега КПКОНПИ и ДАНС, утре прангите и при бай Ставри!
    Това е началото на края на ерата кафела-прелюбодееца!
    Казах!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *