БСП регистрира листата си в Пиринско, амбицирани са за победа

ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД ПОЛИТИКА

Социалистите в Пиринско регистрираха днес малко преди 10,00 часа кандидатдепутатската листа на БСП за предстоящите извънредни парламентарни избори. В РИК дойдоха областният лидер Валери Сарандев, вторият в листата професор Георги Михайлов, четвъртият Младен Тимчев и Костадин Юнчов. Те попълниха необходимите документи за регистрация. И четиримата увериха, че БСП в региона е амбицирана да постигне много по-добър резултат от тези на трите вота миналата година. Неслучайно този път водач на листата е лидерът Корнелия Нинова. Затова целта пред столетницата е да постигне минимум два мандата на изборите на 2-ри октомври.

Доктор Владимир Пандев, който е и общински съветник в областния център, заема третото място в листата. Благоевград има още двама представители – бившият кандидат-кмет Милан Богдански /13 място/ и строителният инженер Крум Палапуов /17 място/.

Четвъртата позиция е запазена за Младен Тимчев от Сандански, който наскоро оглави областната структура на Държавен фонд „Земеделие“. Богдан Боцев от Гоце Делчев е на пето място. 

От Петрич общинският лидер Йорданка Атанасова е под номер 6, на седмо място е бившият кмет на разложкото село Баня Мария Юрганчева. Читалищният секретар в Белица – Мая Падарева, също е намерила място в листата на социалистите, тя е на осмо място. Деветото място е за Иван Рабаджиев от Банско, а десетото за Людмил Земеделски от Сатовча. Единадесети е Илиян Синадинов, на 12 място е Мария Парангелска, на 14 място е Пламен Ботев, а на 15 е Иван Ижбехов. Шестнадесети е Димитър Малев, на 18 място е Елна Чучулайна, на 19 място е Любка Барусова, а последен е кметът на Кресна – Николай Георгиев. / източник: ilindenpres.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *