Атанас Атанасов: Започвам да ставам скептичен за общо явяване с ПП

България ПОЛИТИКА

„Все още нямам информация дали с „Продължаваме промяната“ ще се явим заедно на изборите. Започвам да ставам скептичен за общо явяване“. Това коментира в интервю за БНР съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов:

„Времето напредва, регистрациите бяха направени, сега остава един кратък период от време, в който би могло регистрираните субекти да се прегрупират, но там има особености, които не знам дали биха могли да бъдат преодолени. Чисто егоистично погледнато ние от „Демократична България“ имаме интерес да се явим самостоятелно. Готови са ни листите, наясно сме с предизвикателствата, които стоят пред нас, въпросът обаче е в друго, ако мислим държавнически и искаме да се постигне промяна, би трябвало реформаторските сили да бъдат концентрирани, за да може да преодолеят това желание на реставрацията, защото виждаме невероятно желание в реставраторските сили, основно ГЕРБ, да се върнат във властта, а това би било пагубно за българската държава“.

„Година и половина парламентарната република буксува. Ние ще положим всички усилия съвместно с нашите партньори от „Продължаваме промяната“ да се получи мнозинство, което да излъчи стабилно правителство“./новини бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *