Нинова: Служебният кабинет на Радев се опитва да реставрира модела на ГЕРБ

България ПОЛИТИКА

БСП в тези избори влиза по-силна, защото през властта показа резултати. Влизаме с открито лице пред избирателите, защото показахме, че може да има социална държава, а ние бяхме социалния стълб в управлението. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в интервю за „Лице в лице“ по bTV.

На въпрос какви резултати очаква да постигне БСП на вота, Нинова отговори, че това ще решат избирателите и още веднъж напомни, че партията се е доказала като стабилна, последователна и с грижа към хората.

По темата с „Газпром“ лидерът на социалистите подчерта, че връщането на газовите доставки от руската компания е „национално отговорна идея“.

Ние гледаме на това като интерес за България, за да не фалира индустрията, сподели Корнелия Нинова.

В предаването Нинова обясни още, че в момента се наблюдава „опасна реставрация“ на модела на ГЕРБ през служебното правителство на Румен Радев.

Моделът на ГЕРБ се връща през кадрите на служебното правителство на Радев, каза Нинова и допълни, че държавният глава е този, който свали правителството на БСП, ПП и ДБ.

В заключение лидерът на БСП заяви, че социалистите никога не са започвали атака срещу президента, а точно обратното – винаги са го защитавали./кадър; БТВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *