(НА ЖИВО) Земеделци от Исперих се жалват пред Борисов, той отново погна „Промяната“

България ПОЛИТИКА

Благодарим на лидера на ГЕРБ, който дойде на първия изключително важен ден от жътвата на царевицата. Имаме по-ниски добиви, но качеството е високо. Никой обаче не изкупува нашата стока, а ние купуваме скъпи фуражи, посеви и изключително скъпо гориво. Тези, които дойдоха с големите обещания съсипаха земеделците! А ние сме аграрна страна. Никой земеделец не знае какво подпомагане ще получат. Как да знаем какво да засадим, ако не знаем за какво и как ще се получава субсидирането. Няма пари за земеделието. Фонд „Земеделие“ потвърди, че загубите за земеделието са 100 милиона лева, разказаха земеделци. 

Десислава Танева отбеляза, че година и половина сме имали управление, което не е защитило нито една посока в земеделието: Правителството премахна големия проект за напояването, махнаха го, за да включат батериите. Несъпоставимо! Всички съседни страни дадоха допълнителни средства за модернизиране на системите за напояване. Върнете Плана за напояване!

Ама какви 100 милиона? Това са им комисионните, каза Бойко Борисов:

Продоволствена криза няма, предишното правителство я създаде.

От министър на БСП в земеделието се предава на министър от БСП в земеделието. А вие ми говорите за Плана за възстановяване. Още малко му трябва на народа, за да разбере измамата на „промяната“. Последните издихания излизат едно по едно – 100 милиона изгубили от фонд „Земеделие“, милиард от друга…

Те последният ден сложиха маските, а днес призовават да не се носят. Когато точно „промяната“ унищожи стотици хиляди ваксини.

Като видите, че грее слънце, значи е ден. Само на това ще вярвате. Иначе – не. Това са измамници!

Контрабандата е страховита в момента. И не е само със зърното. Не случайно днес са сменени шефовете на НАП и Агенция „Митници“. Много скоро техните избиратели ще разберат как са се облагодетелствали и с колко. Виждате, че на всичките наши въпроси служебното правителство всеки ден дава отговори. И те са хаос, хаос, катастрофа! На изборите от народа зависи, съобщи лидерът на ГЕРБ. 

Защо трябва да се коалираме? Няколко служебни правителства на Радев чегъртаха ГЕРБ и обясняваха колко е лошо… Последната партия, която могат да заподозрат във връзки с Радев, е нашата. Но се надявам той да намери поне за някои от проблемите механизми да ги реши

Вчера отново слушах по телевизиите „ексклузивно“ как Кирил Петков е подписвал в Гранитна зала на МС договора с „Джеймкорп“, а после съвсем нетържествено го е развалил. А защо не подписахте така и договора за 7-те танкера? Защото, въпреки твърденията на госпожа Бориславова, този газ ще излезе десетки пъти по-скъпо за индустриалците, допълни Борисов. 

Сега, когато и служебното правителство разкрива измамите им, те се хвалят с оферти. Днес стана ясно, че сме били пред извънредно положение заради ситуацията с газа.

„Промяната“ са пагубен експеримент за България. И непрекъснато ни заблуждават с оферти. КЕВР им бил виновен. Ама сега като излезе със 70% по-скъп газ. Експериментът доведе до фалит навсякъде. Днес стана ясно, че и приходите им не са добре

БСП казват „Чегъртат ни“, но получават министри. БСП са като Триглавата ламя – винаги имат министри.Явор Гечев от БСП смени Иван Иванов от БСП в МЗХГ – все едно Васил Грудев да смени Десислава Танева. Представете си днес Атанасова или Дончев да са министри и аз да казвам: „Недоволни сме! Зверски ни чегъртат!“.

Сега и Радев ще види какво е да работиш с враждебни партии, както ние навремето. Разчитам на президента да осигури максимално прозрачни и честни избори, за да не губят хората тотално доверие в машините. Ако народът не се усети действително да направи много малък резултат за „Промяната“, ще има още един етап, в който народът ще се гърчи.

За парапета, ако искате да говорим, ексклузивно. Ама това всъщност, което виждате, са зрителни измами./новини бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *