Нинова: Смятаме, че президентът е част от групата, която свали правителството

ТОП НОВИНИ

Изявление на представителите на „БСП за България“ на излизане от сградата на Президенството, след като върнаха неизпълнен третия мандат.

„Като мандатоносител направихме всичко по силите ки да гарантираме сигурност и стабилност на държавата Изготвихме програма, внесохме 79 закона. Приемането им ще се да облекчи живота на българските граждани“, заяви Корнелия Нинова.

ГЕРБ, ИТН и Възраждане с цинична безотговорност хвърлят в държавата в хаос. Вероятно президентът няма да удължи работата на НС, каза тя.

„Президентът, заедно с опозицията не ни остави и 100 дни толеранс. Смятаме, че той е част от групата, която свали правителството“, коментира Нинова.

Радев е разкритикувал кабинета заради енрегийната криза, съобщи още тя.

Не приемаме критиката на президента че оставяме страната в хаос, да я обърне към ИТН е тения министър на енергетиката. Нямаме никакво желание да носим отговорност за това, защото предупреждавахме -не спирайте прегомворите с Газпром, заяви още тя.

Върви се към връщане на Иван Иванов за шехф на КЕВР, което е спорно от конституционна гледна точка.

Не съжалявам, че издигнах Румен Радев – той дължи и двата си мандата, особено първия, на БСП. Гражданите да оценят неговата работа.

Не е повдигал въпрос за министри от БСП в служебния кабинет. Подозирам, че ще направи и както преди – ще вземе социалисти зад гърба ни. Но ние не носим отговорност -да се знае, че БСП не участва в този кабинет./бнт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *