Богдана Костадинова е новият директор на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград

ТОП НОВИНИ

Богдана Костадинова е новият директор на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Тя е спечелила конкурса за директор с изключително ясна и точна визия за това какво трябва да се случва в центъра и много новаторска концепция.

Новоназначената директора каза, че започва работата си с „летящ старт“ посредством организирането на Лятна академия за деца и ученици, която ще продължи до края на месец август. Идеята е да се осигурят занимания на всички деца на Благоевград, както и на децата, които гостуват в областния център. В академията се предлагат занимания по езици, изкуства, танци. Всички занимания са напълно безплатни, единственото, което се изисква от родителите е да осигурят храна и вода за своите деца.

„Организацията е изключително добра, за което благодаря на страхотния екип в центъра, с който работя. Прекрасни са. Графикът на заниманията е изключително динамичен и се актуализира почти ежедневно. Информация може да откриете на интернет страницата ни, както и във Фейсбук“, каза Костадинова.

Заниманията са целодневни, като започват от 08.30 часа до 17.30 часа. Към момента са записани над 300 деца. Центърът работи в партньорство с 2-ро основно училище, с 9-то и с 11-то училище.

Тази вечер в центъра ще бъде организирано показно за родителите, по време на което те ще се запознаят с различните дейности в школите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *