„Тарикат мъж не писка“: Първи коментар на Кубрат Пулев след загубата му от Дерек Чисора

СПОРТ

Загубата от Дерек Чисора след тежкия 12-рундов боксов спектакъл в Лондон не разочарова Кубрат Пулев. 

„Добре беше, но сами виждате, че когато не е убедителна победата, никой не може да каже какво ще стане. Все пак сме в Лондон. Едни глави през цялото време се биеше, никой не ги виждаше. Каква комуникация със съдията? Знаете, че има една приказка в България „Тарикат мъж не писка“, категоричен е Кобрата по БТВ.  

Той не пропусна да благодари на почитателите на бокса, които го подкрепяха както у нас, така и в Лондон. По време на мача залата беше огласяна от възгласи „Българи-юнаци“, а присъствието на родни фенове беше осезаемо, въпреки домакинския статус на Чисора.

„Благодаря на всички хора, които дойдоха да ме подкрепят. Играхме добър мач. Но така е в спорта – понякога побеждаваш, понякога губиш. Според мен, аз му вкарах повече чисти удари, но… Тук и публиката, и всичко… Защо да съм разочарован? Това е спортът все пак! Поздрави на цяла България и благодаря на всички за подкрепата“, каза Пулев.

До момента Пулев беше губил само два мача в професионалната си кариера, и двата за световните титли в тежка категория – срещу Владимир Кличко (2014) и Антъни Джошуа (2020). 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.