Радостин Василев: Изборите са безалтернативни и ИНТ никога вече няма да са в управлението

ТОП НОВИНИ

ПП не убеждават депутати с пари и постове, а с ясна програма и с хоризонт. Не бих приел поста на вътрешен министър, но дали бих приел постът на министър на младежта и спорта – по-скоро да. Това заяви Радостин Василев в ефира на Нова телевизия.

Попитан дали би регистрирал партия за едни нови избори, той заяви, че ще търсят начини да отговорят на заявките от обществото.

Няма никакъв смисъл да се търси подкрепа от ИТН. Това е една несигурна среда, която взриви обществения и политически ред. В момента изборите са безалтернативни и трябва да се проведат възможно най-скоро. При следващ кабинет ще има 121 независими депутати, но ИТН няма да са в НС, категоричен е той.

Не познавам членовете, които видях вчера, при срещата на хора от ИТН с организацията там, заяви Василев.

Г-н Тошко Йорданов отблъсна много от членовете на партията с арогантното си поведение. Страшно е да се говори по начина, по който говори Тошко Йорданов.

Радостин Василев разкри: Виктория Василева беше на срещите с Кирил Петков

Горд съм с това, което направих. Това е правилната позиция. С голяма част от хората поддържам връзка и голяма част от тях ще подкрепят нещо извън ИТН. Оставям там много приятели. Не искам да съм лош пророк, но те няма да са никога повече в управлението, обясни Радостин Василев.

Не съм чупил офиси на ИТН, това са пълни измислици. Нищо не ме притеснява, защото не съм мръднал извън закона и съм чист пред съвестта си. Ще ги съдя, ще имат жестоки проблеми. Всичко трябва да се доказва в тази държава. Разбили са офиса в Плевен и са влезли незаконно във владение, стопанисвал съм го 2 години и всичко вътре е мое. Защо да го чупя?, запита той.

Новата ни партия по-скоро ще бъде в центъра. България има нужда от партия, която да защитава националния интерес, заяви Василев./новини бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *