Бащата на Кирил Петков: Той се води от принципите си, хората ограбили държавата са терористи и няма да преговаря с тях(ВИДЕО)

България

Винаги ще го подкрепям. Много обичам и се гордея с него. Това заяви Петко Петков бащата на Кирил Петков в ефира на Нова телевизия.

Единственото водещо за него са неговите принципи. Той смята, че хора, които са ограбили държавата са терористи, а с терористи не може да се преговаря.

По думите му всички са му пречили, защото е имало зависимости, а премиерът Петков е преминал червените им линии.

Ако беше останал още време и до Гешев щеше да стигне. Той щеше да прави още и още. Задкулисието е невероятно, задкулисието сме и ние. Толкова много приятели ми се обадиха, трезвомислещи хора с молба да назначи моят син неговия на някоя позиция. Трябва да изкореним това мислене, стига вече калинки.

Изпитах едно огорчение заради помията и плюенето. Българският народ е раздвоен. За България е пагубно да има нови избори, той и затова се съгласи да не е премиер. Готов е да жертва всичко, за да има правителство. Той не купува депутати, а говори с тях като с нормални хора, те не са получили и една стотинка от него. Кирил винаги ми е казвал, че иска да опита, за да не съжалява един ден на плажа, че е могъл да опита, но го е било страх, категоричен е Петков.

Ние сме приятели. Когато ни се разминават мненията, винаги подкрепям неговото като казвам, че той е по-умен. Знам какво му е на душичката в момента – не, защото няма да е премиер, а защото хвърлиха България в една криза, каза той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.