Шеф в летище Бургас се самоуби заради украинка

България

Тялото му бе открито в банята, с прерязани вени.

44-годишният бургазлия Иван Кубаков е намерен мъртъв в банята на апартамента си на ул. „Батак”, пише Флагман.бг

Драмата, която шокира всичките му съседи, е голяма, тъй като Иван е познат като усмихнат мъж, смел авантюрист с над 100 скока с парашут.

Той бил домоуправител на кооперацията си. Иван бил завършил Бургаския механотехникум, а след това учил в Московския технически университет.

От доста години работел на Летище Бургас и се издигнал до важна управленска позиция със сериозно възнаграждение, разказаха негови близки.

Останал обаче сам, няма нито жена, нито деца. Преди няколко месеца, негова съседка – рускиня, го запознала с красива украинка, по която Иван хлътнал до уши. Разказвал, че е много влюбен и това било жената на живота му.

Буквално преди няколко дни обаче се разбрало, че украинката го изоставила и се завърнала в родината си. Иван бил много депресиран, разказаха негови съседи. В събота той минал да събере входните такси от съкооператорите и тогава за последно бил видян.

В неделя не отговарял на позвънявания на приятели. Един от най-близките му другари – бургазлия, който е добре познат в града и инструктор по въздушни скокове, силно се обезпокоил за Иван. Той го потърсил на адреса му, но никой не му отворил, след което се обадил в полицията.

Полицаите разбили входната врата и се ужасили от гледката. 44-годишният мъж лежал в локва с кръв в банята. Издъхнал е поне преди 24 часа./Флагман.бг, сн: илюстративна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *