Зверска катастрофа с българско семейство в Турция! Има жертва

БАЛАКАНИТЕ ТОП НОВИНИ

Българско семейство от Плевен пострада тежко при катастрофа в турския град Кютахя, в резултат на това една от пътничките е загинала на място, информира агенция ДХА, предаде БЛИЦ.бг.

При загуба на контрол водачът на автомобила се преобърнал и в резултат на това, 67-годишната Таня Нинкова Парашкевова загива на място, а шофьорът и другите двама пътници са пострадали тежко и са настанени в болница.

По предварителна информация водачът на автомобила с плевенска регистрация Петър Петров (35) е загубил контрол над автомобила и се блъснал в бетонната стена на бензиностанция край града. Таня Нинкова Парашевова, която заседнала в преобърналата се кола, загинала на място, а шофьорът Петър Иванов Петров, заедно със съпругата му Надежда Николаева Петрова (38) и дъщерята им К.П. (10) са ранени.

На мястото на произшествието веднага са изпратени екипи на спешна помощ, полицаи и жандармерия. Медицинските екипи, които пристигнали за кратко време, откарали пострадалите след оказване на първа помощ в университетската болница в Кютахя Евлия Челеби.

Трупът на загиналата при катастрофата е откарана в моргата на болницата след оглед на прокуратурата. Камери са записали моментите от катастрофата, допълва ДХА.

HABERBG.NET научи, че семейството отпътували за Афионкарахисар на почивка, а починалата жена се занимавала с бизнес в Плевен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *