С грандиозен концерт-спектакъл ДГ „Детски свят“ в Благоевград отпразнува 45 години от създаването си

ТОП НОВИНИ

Председателят на Общински съвет Благоевград, Радослав Тасков, бе сред официалните гости на празника на детска градина „Детски свят“.

С грандиозен концерт-спектакъл, който се състоя в зала „П. Яворов“, бе отбелязан рожденият ден – 45 години от създаването на ДГ „Детски свят“ в Благоевград.

45 години – изпълнени с ентусиазъм, любов и себеотдаване към най- малките жители на нашия град.

Празникът започна със слово на директорката г-жа Стойка Гошева, която се обърна към малките деца, с пожелания за здраве, усмивки, безброй игри и приятели.

Председателят на Общински съвет Благоевград, Радослав Тасков, благодари на колектива за поканата и възможността да отпразнува заедно с малчуганите техния Рожден Ден.

В поздравителен адрес до ръководството на детското заведение се казва:

„Позволете ми от името на Общински съвет Благоевград и лично от мое име да поздравя Вас и целия персонал на детското заведение за високия професионализъм, отговорност и достойна работа, която показвате при непрекъснатите грижи за поверените Ви деца.

Пожелавам Ви да продължавате да напътствате тези прекрасни деца, които са надеждата за утрешния ден, като им показвате и ги подкрепяте по правилният път за бъдещото им развитие.

Бъдете винаги така неуморни в стремежа си да възпитавате децата, като отвръщате на любовта им, защото тя ще Ви запази завинаги в детските спомени!“.

И на празник , като на празник!……Много песни, танци, весели игри и забавления.

Сцената в зала „Яворов“ беше сцена на таланта на малчуганите от „Детски свят“. В празничната програма участие взеха децата от 1-ва до 4-та група.

Невероятният концерт-спектакъл бе свидетелство за усърдната и всеотдайна работа на целия колектив в детската градина, за който грижата за децата, с годините се е превърнала в призвание.

Хубавите и оригинални костюми, с които малчуганите бяха облечени и страхотното им превъплъщение в ролите на известни герои, накараха присъстващите да се пренесат във вълшебния свят на детството.

На невероятните изпълнения на малките деца имаха възможност да се насладят и Силвия Домозетска- директор дирекция „Култура, спорт и туризъм“, Симона Митова – директор „Образование“ към Община Благоевград, директори на детски заведения в града, учители, родители и приятели.

Честит празник ДГ “Детски свят”!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *