29 Ноември 2021
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.11.2021 11:43

Коментари 0 / Видяна 594

Нов общински съветник полага клетва пред Общински съвет - Благоевград

 

Нов общински съветник ще положи клетва на утрешното заседание на Общински съвет Благоевград. Това съобщи на традиционната си пресконференция председателят на местния парламент Радослав Тасков.

 

След като д-р Теодор Велчев бе избран за временно изпълняващ длъжността управител на онкологичната болница „Св. Мина“ и напусна Общински съвет, Общинска избирателна комисия – Благоевград постанови свое решение, от което става ясно, че мястото на д-р Велчев от квотата на ПП Глас Народен ще заеме Асен Кайнакчиев.

 

В рамките на утрешното заседание, след попълване състава на постоянните комисии, предвид смяната на общински съветници, сесията ще продължи с питане от страна на Кирил Ваклинов, свързано с развитието на културата в Благоевград. Част от въпросите му касаят фестивалната политика на Община Благоевград, както и общинския фонд „Култура“.

 

Както Ви съобщихме преди броени дни в петък общинските съветници ще трябва да решат дали да приемат предложението на кмета на община Благоевград за създаването на две нови общински дружества – „Чистота Благоевград“ и „Озеленяване Благоевград“.

 

В предварителния дневен ред са включени общо 37 точки, допълни още Радослав Тасков.  

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN