26 Октомври 2021
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.10.2021 15:16

Коментари 0 / Видяна 1046

Доц. Кунчев със симптоми на COVID, самоизолира се

 

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев се е самоизолирал заради симптоми на COVID.

 

За това съобщи председателят на Българското сдружение по иновативна медицина д-р Валери Цеков по време на пресконференция, свързана с информационна кампания за грипа и васкинопрофилактиката в контекста на пандемията COVID-19.

 

Повече информация не бе представена.

 

Доц. Кунчев ежегодно участва в подобни пресконференции и кампании, а на тази трябваше да информира за тазгодишния етап от националната програма за подобряване на ваксинопрофилактиката при сезонния грип и мерките, които предвижда да предприеме здравното министерство.

 

Телефнът на доц. Кунчев е изключен и за момента няма връзка с него, пише bg-voice.com. Вчера той участва на заседание на експерти при областния управител, на което директорът на столичното РЗИ даде предложения за затягане на мерките и в София, след като това бе въведено вече в някои други области в тъмночервената зона, включителни и София-област.

 

До окончателно решение не се стигна, но стана ясно, че предложенията на д-р Пенчев ще бъдат изпратени до доц. Кунчев за становище.

 

Днес трябваше да бъде пусната и официална информация от областната управа след срещата вчера, но до момента такава не е давана.

 


                      Източник: Glasnews.bg
 

E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN