26 Октомври 2021
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.09.2021 11:50

Коментари 0 / Видяна 2914

Р. Тасков: Децата на Благоевград вече ще имат гарантирано топла вода и през зимата в плувен комплекс „Пирин“


Председателят на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков поздрави кметът на Община Благоевград Илко Стоянов за новината, която съобщи днес, а именно, че плувен комплекс „Пирин“ вече ще се захранва с минерална вода от каптажите на Владишко дере.

 

„Самият аз през последните две години казвах, че това, което се случва с басейна е нехайство. Видя се, че когато човек има желание, нещата могат да се случат и за два месеца“, каза още той.

 

Според Радослав Тасков две години сме били свидетели на това как се пишат жалби до ДАНС и до Прокуратурата, вместо да се търси решение на проблема. „Две години трябваше да обяснявам, че този проект е важен и благодаря на кмета, който доказа, че има как минералната вода от Владишко дере да стигне до кв. „Еленово“. До сега ни се обясняваше как водата ще се взима от хотел „Езерец“, за да стигне до благоевградчани, а сега се видя, че може и по друг начин“, уточни той.

 

Стана ясно също, че ще се изготви механизъм, по който всички ползватели на минералната вода да бъдат с равни условия. „Най-важното е, че децата на Благоевград ще имат гарантирано топла вода и през зимата в плувен комплекс „Пирин““, посочи Тасков.  

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN