26 Октомври 2021
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
15.09.2021 12:47

Коментари 0 / Видяна 1000

Илияна Йотова в Благоевград: Служебният кабинет вдигна много летвата


Вицепрезидентът на Р България Илияна Йотова бе официален гост на откриването на учебната година в Осмо СУ „Арсений Костенцев“.

 

Пред представителите на медиите тя коментира актуални политически теми, една от които бе свързана с оценка на сега действащия служебен кабинет.


"Той много високо вдигна летвата. Една успешна формула. Успешен състав, различни хора и убеждения. Това е една невероятна спойка между тях в името на българите и решаването на проблемите, които стояха през тези месеци", каза Йотова.


По думите й президентът Румен Радев е доказал, че може да прави служебно правителство.

 

"Утре президентът ще обяви състава на служебният кабинет и очаквам да си изпълни заръката – да продължи досегашният състав на служебният кабинет. Много бих искала освен ревизия, следващите месеци служебният кабинет да даде една стабилност, от която всички се нуждаем. Предстоят не леки дни. Надявам се, че тази стабилност, не само заради актуализацията на бюджета, ще бъде факт", посочи тя.

 

Във връзка с появилата се информация в медиите, че БСП може да не подкрепи Радев и Йотова за следващ мандат, тя заяви, че не й се вярва това да се случи.  

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN