.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.04.2021 11:14

Коментари 0 / Видяна 2010

5kmrun вече и в Благоевград!

 

За първи път и жителите на Благоевград ще могат да се докоснат до невероятното изживяване на свободното, но организирано пет-километрово бягане, в което могат да се включат всички, без ограничение в пол и възраст (вкл. хора с двигателни или зрителни увреждания, родители с детски колички, както и с кучета на повод).


Какво трябва да направите, за да се включите в бягането?


Участието в 5kmrun е напълно безплатно за всеки, който желае да участва. Единственото, което се изисква да направите е да се регистрирате на сайта на инициативата, както и да си свалите специалното мобилно приложение. След това прости изберете трасе и място и започнете да бягате. Вашето бягане ще бъде засечено и съхранено на специален сървър.

 

Ще Ви бъде предоставена информация, относно постигнатите резултати (време и заето място). След като финиширате ще получите и множество индивидуални и общи статистики. Ако се включите в надпреварата от 5 април, то що може да участвате и в предизвикателството наречено 4х4.

 

Самото предизвикателство, което ще се провежда всяка седмица от месец април, ще бъде подкрепено от партньорите на 5кмрън Сателит Благоевград. Надпреварата започва с Пиринско пиво, след това Фитнес Голдън Джим , Ресторант Руутс и Кафе Франклин. Всеки, който участва в бягането, ще бъде включен в томбола, като на лотариен принцип ще бъдат разпределени награди - ваучери от заведенията, стекове бира, персонални тренировки и карти за фитнес.


5кмрън Сателит Благоевград има желанието и амбицията да организира и същинско бягане, което ще се провежда всяка неделя от 10.00 часа в парк „Бачиново”. Предвид разпространението на COVID – 19 и мерките у нас, за сега няма как това да се случи, но може да следите страницата на инициативата в социалната мрежа „Фейсбук”, за да научавате всичко първи!


5kmrun е инициатива, създадена от няколко ентусиасти, имащи за цел изграждането на леснодостъпни условия за непрофесионално организирано бягане, както и насърчаването на една нова култура на мислене по отношение на бягането като част от здравословния ни начин на живот.


През 2013 - 5kmrun стартира в София и се разраства до Пловдив, Варна и Бургас. От тази година бягането се организира и в още осем други града, един от които е Благоевград!


Още информация може да намерите тук и тук!
 

E79 News
Тагове:

Коментари: